tel: +31 (0)341 455 655 / info@catch-on.nl

Home

/

EN

/

NL

Creatieve communicatie van boer tot bord

Cases

Catch-On heeft frisse idee├źn

Homepage

CATCH-ON is betrokken en geeft ondersteuning. We werken open en transparant. We hebben kennis van de markt en volgen de relevante trends en ontwikkelingen, zodat jouw bedrijf ruimte overhoudt voor andere zaken. We verzorgen events, zorgen dat je in beeld komt door handig gebruik van social media en we voorzien de pers van informatie (free publicity). Via het bovenstaande zorgen we dat jouw zichtbaarheid voor je doelgroep toeneemt. Daarnaast blijf je via Catch-On op de hoogte van wat er speelt in de foodsector. Zie het resultaat als een tafel vol met de beste gerechten die door samenwerking, creativiteit en frisse blikken tot stand is gekomen.

We zijn een creatief communicatiebureau: kleurrijk, met een eigenzinnig karakter en altijd actieve mensen die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen. Juist die mensen vormen de onmisbare ingrediënten die het verschil maken tussen een smakeloos en een lekker product.

We houden elkaar voortdurend scherp. Daardoor verstrijkt onze houdbaarheid nooit. Omdat we elkaar vertrouwen en aanvullen, zijn we verzekerd van een gezonde teamgeest.