Masterclass stoven met topchef Andrès Delpeut

Topchef Andrès Delpeut deelde tips & tricks tijdens de Masterclass Stoven op 21 november 2016. De masterclass vond plaats in de keuken van restaurant Bridges* (Sofitel Legend The Grand Amsterdam). Hiermee gaf de Ierse voedingsmiddelenorganisatie Bord Bia het startsein voor het stoofseizoen.

Geheimen van de stoofpot

Tijdens de masterclass kregen de aanwezige culinaire pers, foodbloggers en enkele rundvleesliefhebbers een inwijding in de geheimen van de stoofpot. Andrès Delpeut en topslager Barry van Leeuwen (Hesseling Vlees) toonden welke snitten ze voor welke stoof gebruiken. Ook legden ze uit waarom hun voorkeur uitgaat naar Iers rundvlees.

Foodblogger Francesca Kookt schreef het mooie verslag: ‘Zo mislukt je stoof nooit meer, dé stoofvleestip’.